torsdag, mars 06, 2008

rring, kvidivitt, pip, gör mig...

Mobilens ringsignal säger troligtvis en hel del om ägaren. Det finns säkert någon därute som gjort en undersökning i ämnet. Min mobil låter som en telefon gjorde förr i tiden.
Analys: denna person tar till sig det nya, men vill att allt skall vara som förr...

En del har ju musik och visst det har jag funderat på, för att byta personlighet. Jag kunde ju ha en uppiggande signallåt som gjorde mig glad om det ringer.
Eller förresten, glad blir jag ju om det ringer för det gör det så sällan. Varför går man då och bär omkring på en mobil om ingen ringer? Orsaken stavas, nåbar, uppkopplad och möjligheten att svara på jobbsamtal hemma utan lön... Vilken bonus.

OK, om jag då hittar en glad truddelutt som rignsignal, Vill jag då svara? Jag kanske blir gladare och gladare tills jag blir så otroligt glad att telefonsvararen tar över. Det är ju säkert glädjande för den som ringer mig.

Och sedan har vi ju det omvända, mobile goes mtv. Musikskaparna så innovativa att de lägger in rignsignaler i sina låtar... Bara irriterande.

Det värsta av allt, nu är det inte bara ringsignaler i musik. Gick omkring i mina tankar med stadens bakgrundsljud i mina öron då jag tyckte mig höra min telefon. Flera gånger dessutom. Men inte ringde min telefon inte...

jäkla fågel, kunde väl åtminstone väntat tills almanackans vår.

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Hej, nu är det tävling igen hos mig - och den här gången väljer du själv vad du vill vinna! Hoppas du vill vara med! :-)

Om Eva Kihlström sa...

Ett fint sätt att säga att du vill att alla dina vänner (=vi) skall ringa dej oftare, eller?

Jag har lagt in en jättebra låt som signal, men som sagt, i det allmänna bruset hör man det inte alltid. . .

Göran sa...

charlotte:
jag vill vinna en borrmaskin, det kunde jag inte vinna och nu är jag besviken... ;-)

om eva k sa: '
nä nu är det jag som säger att kan ni väl då.