fredag, november 23, 2007

jag bli glad... = Inlägg nr 100

Funderar ibland på vad mitt bloggande ger mig och varför jag håller på. Det är då jag börjar le lite fånigt. Bloggandet stärker faktiskt en del av mitt självförtroende och gör mig sedd av dig som jag inte ens visste fanns...
Den virtuella overkligheten blir påtagligt verklig och mänsklig.

Det hade jag ingen aning om att det skulle få den effekten när jag motvilligt var tvungen att skapa Min ruta som en del av en 5-poängskurs. Jag gjorde min uppgift och har därefter bloggat sporadiskt och inte alls. Har varit väldigt nära att ta bort hela bloggen vid några tillfällen. Men nu efter några månader av mer flitigt bloggande är jag glad för att jag har kvar Min ruta i "sajber späjs". Glad för att du hittat hit!

Jag är glad för att den ger utrymme för att få uttrycka mina tankar på mitt sätt. Min skrivklåda får ett uttryck och jag får rensat lite i tankegarderoberna. Glad för att jag ibland får kommentarer av dig som tycker att det jag skriver är läsvärt, roligt och som du vill läsa mer av. Glad för en del pushande kommentarer i stunder av beslutsångest.

Det ger även mycket att läsa och "lära känna" andra bloggare. Det sätter sina spår i rutan på mer än ett sätt... Det finns en del bloggar som jag återkommer till och vill läsa mer i. Det blir en samling av bloggvänner.

Jag är glad för att Du finns, fortsätt med det, Tack! []

oxå då, inlägg nr 100! Det skall firas!!!!!!!!!


3 kommentarer:

michanek sa...

:-)

nykter sa...

Hur firades det? undrar uttråkat nykter...

Göran sa...

michanek:
;-)

nykter:
jag rullade hatt i sajberspäjs och smuttade på imaginära drinkar med drömlika parasoller i. Roligare än så blev det inte.