söndag, mars 22, 2009

en naturlig bonusföljd...

Någon som vill ha en bonus? va, VA?

Det är inte speciellt omtyckt och ansvarsfullt i dessa tider att ta emot någon bonus. Det är en insikt jag drabbats av. Fådda bonusar betalas tillbaka och kanhända att det går att rädda Sveriges ekonomi på det viset. Eller åtminstone så rätas dem moralisk ryggraden i landet. Eller så får personen åtminstone lite plats i media.

Jag vill oxå ta mitt moraliska ansvar och bidra till landets ekonomi! Jag har fått en bonus och nu vill jag betala tillbaka den. För Sverige i tiden, som någon sade. Men ingen vill ju ha min bonus? Fegisar!

Så det slutar väl som det bör, engagemanget dör och jag sitter där på Pizza Hut med en slice och en cola och festar till. För något räcker ju min bonus till.

ps, media.
nu orkar jag nog inte mer slicar, så kommer ni inte snart så betalar jag och går. jag ställer inte upp och offrar mig hur som helst på mediehyllan.
ds.

4 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

Jag betalade också precis tillbaka min bonus. Farbror Staten menade att jag inte hade någon som helst rätt till den. Otroligt surt. Tackolov hann aldrig media få nys om det.

G... sa...

td:
Ja men det är ju en stor handling du gjort, att betala bonus till staten, heder o ära.
Jag "pratar" antagligen bara om det...

Udda Persson sa...

Bra där kamrater! Jag har inte en enda jävla bonus att betala tillbaka. Jävla orättvisa!

G... sa...

udda:
seså se så, du har ju en annan god sida kan jag läsa:
http://uddajamt.blogspot.com/2009/03/harom-dagen-kopte-jag-situation.html

starkt jobbat!