söndag, januari 29, 2006

Övergångssignaler

För att uppdatera vår kunskap inom ämnet övergångssignaler,
så ser de ut som på bilden numer.

En "hemlighet" är att det går att trycka på hela fronten för att aktivera signalen, inte bara den det inbjudande runda silverfältet som ersätter knappen. Fingret som pekar uppåt förtydligar vad man skall göra, men är även en hälsning från företaget som tillverkar dom. Gissa vad?


Bilden är hämtad från företagets hemsida
http://www.prismateknik.com/
med vederbörligt tillstånd av
Jan Lund

6 kommentarer:

Marc-Philip sa...

Vad?

Nettan sa...

Ja, hej du , vad hälsningen står för vågar man inte ens gissa. Hoppas att det är rätt finger.

EvaK sa...

Jag tror jag vet. Känner nämligen till företaget. Ägaren är kristen och vill ge en diskret hälsning från "Han Där Uppe" förmodar jag. Har inte hört det uttryckligen men skulle gissa att det är så.

För en tid sedan var det en artikel i GP om en reklamare som medvetet och seriöst vill hylla den motsatta makten, om man säger så. Kolla in märket på Cheap Monday-jeans. Där finns ett upp och ner-vänt kors som är mycket genomtänkt placerat, jag hade inte sett det innan artikeln pekade ut det för mig. Sådana jeans vill inte jag att mina barn eller jag själv ska ha! Har man väl sett det, kan man ju inte "inte-se" det igen. Tillverkarna av jeansen visste om att reklamdesignern är satanist och placerade ut detta, men brydde sig enligt artikeln inte ett dugg! Konstigt tycker jag.

Vad ett vägledande finger pekar på är ju betydligt mer neutralt, och vill avsändaren även skicka med en "välsignelse" så tycker jag han kan få det.

Hanna A sa...

Jag ska tala om för dig vem som bestämmer. Det ska bli väldigt intressant i Kinnarps Arena på torsdag! Frölunda kommer KROSSAS av HV!

Anonym sa...

Om nu Prismateknik sänder en "välsignelse" som ett statement kan väl lika gärna Cheap Monday få göra sin variant eller hur var det med religionsfrihet? Övergångssignalerna finns ju överallt och man måste använda dem, med jeansen kan man ju välja att köpa dem eller inte. Trött på kristen indoktrinering!

Eva Pettersson sa...

Varför vågar du inte lämna ut ditt namn? Står du inte för vad du säger?